vineri, 29 martie, 2024

Trei tineri din Barlad, arestati dupa ce ar fi comis mai multe furturi

Distribuie:

Publicat:

Trei tineri din municipiul Barlad, judetul Vaslui, au fost retinuti de catre politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad, pentru savarsirea mai multor furturi calificate.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Barlad au probat activitatea infractionala a trei tineri cu varste cuprinse intre 17 si 18 ani, toti din municipiul Barlad, judetul Vaslui, banuiti de comiterea mai multor furturi calificate.

In urma cercetarilor efectuate, politistii barladeni au stabilit ca pe parcursul lunii mai, pe timpul noptii, cei trei tineri au patruns prin efractie in interiorul unor automate de livrare a laptelui amplasate pe raza municipiul Barlad, ocazie cu care au sustras cutiile de bancnote si monede. Valoarea prejudiciului creat prin comiterea infractiunilor este in valoare de peste 5.000 lei.

In urma probatoriului administrat in cauza, in cursul zilei de vineri, 22 mai, cei trei au fost retinuti pentru 24 de ore, iar sambata, 23 mai, acestia au fost prezentati Judecatoriei Barlad, care a dispus arestarea preventiva a acestora pentru o perioada de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale.        

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img