News Flash:

Tribunalul Vaslui a amanat dosarul Pungesti

11 Februarie 2014
1553 Vizualizari | 0 Comentarii
Tribunalul Vaslui a decis amanarea solutionarii dosarului in care Prefectura Vaslui a atacat in contencios-administrativ Hotararea votata de Consiliul Local (CL) Pungesti, in toamna anului trecut, de a interzice explorarea si exploatarea gazelor de sist pe teritoriul comunei.

Decizia magistratilor vasluieni s-a datorat interventiei Asociatiei „Salvati Bucurestiul “, care a considerat ca acordul petrolier dat pentru perimetrul Barlad nu este in regula, in sensul ca respectivul perimetru cuprinde trei judete si doua regiuni de dezvoltare. Conducerea asociatiei considera ca Agentie pentru Protectia Mediului (APM) Vaslui nu este in masura sa elibereze acordul de mediu si pentru zonele din celalte judete. Astfel, instanta vasluiana a dat un nou termen pentru data de 24 februarie.

 Pe 17 octombrie 2013, CL din Pungesti au decis, in sedinta extraordinara, interzicerea exploatarii gazelor de sist pe raza comunei. Viceprimarul recunostea, inca de atunci, ca hotararea nu are sanse sa obtina avizul de legalitate din partea Prefecturii Vaslui.

pungesti salvati bucurestiul vaslui prefecturii vaslui
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Sponsorizat
Adauga anunt gratuit

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011856 (s)