vineri, 19 aprilie, 2024

Tribunalul Vaslui amana insolventa Comcereal

Distribuie:

Publicat:

Comcereal Vaslui primeste o gura de aer pana pe 20 septembrie, de la Tribunalul Vaslui, care a decis o noua amanare in procesul de insolventa intentat impotriva societatii.

Adrian Porumboiu, a sustinut recent o conferinta de presa, obligat mai mult de arendatorii care nu si-au primit banii pe anul 2015, in care a precizat ca : “anul trecut, in august, mi-am vandut participatiunile in domeniul agricol-productia  vegetala si de uleiuri catre SC Trans Oil, prin Delta Commodity & Financial Services (DCFS) SA, cu sediul al Geneva. Drept urmare, toate drepturile si obligatiile societatii au ramas in sarcina noului proprietar.”

Potrivit Registrului Comertului, SC Comcereal SA Vaslui este detinuta de Racova SA – 84,35 %, Mopan SA -5,72 % , o persoana fizica nenominalizata – 9,66 % si o persoana juridica – 0,25 % .

Pe langa situatia dezastruoasa in care se afla Comcereal SA, ea se razboieste si cu o comapnie Transoil, care a demarat o procedura de executare silita impotriva firmei vasluiene. iar cererea de suspendare i-a fost respinsa de Tribunalul Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img