marți, 19 martie, 2024

Trofeul a ramas la Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Aproape 130 de sportivi au concurat la cea de-a saptea editie a Cupei „Laur Polics si Adel Cost”, competitie organizata de CS „Karate Kensei” Vaslui. Sala Sporturilor a fost destul de animata, cei prezenti asistand la un adevarat festival al artelor martiale, care s-a intins pe durata a peste opt ore, un maraton care a contribuit la inca o editie de succes a turneului.

Au participat karateka de la 11 cluburi din tara. Pe langa cele traditionale, din Tecuci, Galati, Miercurea Ciuc, Braila, Barlad, Vaslui si Iasi, in acest an a participat, in premiera, si un club din Ramnicu Sarat.

Si la editia 2017, organizatorii au mizat pe promovarea seniorilor, care au adus un plus de spectaculozitate in cadrul probelor.

Trofeul a fost castigat de CS „Karate Kensei” Vaslui, gratie punctajului la care au contribuit sportivii coordonati de sensei Constantin Roznov.

„In acest an, lupta pentru medalii a fost mult mai acerba. Clubul nostrum a castigat la o diferenta mica de punctaj fata de ocupanta locului second, Arashi Braila. A fost o competitie reusita din toate punctele de vedere. Le-am oferit participantilor si cateva surprize, toate apreciate, ceea ce inseamna ca efortul meu nu a fost in zadar. Ma bucur pentru spectaculozitatea probelor si pentru prezenta numeroasa in concurs. Consider ca a fost o adevarata demonstratie de promovare a karate-ului in randul vasluienilor”, a spus Constantin Roznov, presedintele CS „Karate Kensei”.

Podiumul a fost format din Karate Kensei, Arashi Braila, Neko-me Tecuci si Martial Do Braila.
De remarcat ca alaturi de clubul vasluian s-au aflat Primaria municipiului Vaslui, competitia fiind inclusa in proiectul cu finantare nerambursabila de la Consiliul Local, intitulat ”Campioni pentru viata”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img