joi, 28 martie, 2024

Trupa The Humans, mesaj inainte de semifinala Eurovision: “Suntem pregatiti 110% si vom da totul pentru Romania pe scena”

Distribuie:

Publicat:

Trupa The Humans, ce reprezinta Romania la Eurovision 2018, promite ca va da "totul" pe scena de la Lisabona, joi, in cea de-a doua semifinala a concursului cantecului european.

"Am primit reactii extraordinare dupa repetitii si numeroase mesaje de incurajare din partea romanilor de pretutindeni. Ne bucuram ca mesajul nostru a ajuns in sufletele lor si ale celorlalti fani Eurovision, emotiile lor ne-au incarcat cu energie pozitiva si optimism inainte de seara cea mare. Suntem pregatiti 110% si vom da totul pentru Romania pe scena", spun reprezentantii Romaniei, arata sursa citata.

La prima repetitie de miercuri, reprezentantii Romaniei au purtat un machiaj tricolor pe scena Eurovision.

"Machiajul tricolor a fost un semn al pretuirii noastre pentru toti romanii care ne urmaresc si care ne vor vota in serile de concurs care urmeaza. El nu va fi parte din show-ul The Humans pe scena Eurovision. Este gandul nostru pentru voi si pentru tot ceea ce ne uneste in aceste zile!", a declarat solista Cristina Caramarcu despre surpriza pe care au pregatit-o in anul aniversarii Centenarului Marii Uniri.

"Este o competitie stransa, cu multi artisti valorosi, iar voturile romanilor din strainatate vor face diferenta pentru a merge mai departe, in Marea Finala", au subliniat artistii.

Romania intra in competitie pe pozitia a doua, in prima parte a semifinalei, alaturi de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia si Ucraina.

A doua semifinala a concursului va fi transmisa in direct, de la ora 22,00, la TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe TVR+.

Fanii, cu exceptia celor care locuiesc in Romania, vor putea vota "Goodbye", piesa The Humans, de pana la 20 de ori de pe acelasi numar de telefon sau prin aplicatia de pe site-ul oficial al concursului.

Fanii din cele 18 tari repartizate in a doua semifinala si cei din Italia, Franta si Germania decid, alaturi de juriile de specialitate, cine va merge in Marea Finala.

Marea Finala va avea loc sambata seara, la Altice Arena, din Lisabona.

Sursa: agerpres.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img