joi, 28 martie, 2024

Trupul lui Octavian, tanarul de 18 ani disparut in muntii Fagaras a fost gasit! Mesaj EMOTIONANT postat pe Facebook de mama acestuia: “Am fost cea mai implinita mama”

Distribuie:

Publicat:

Trei turisti din Iasi disparuti de sase zile in Muntii Fagaras sunt cautati de salvamontisti care intervin cu un elicopter, in zona fiind un pericol mare de avalanse.

Cele trei persoane din Iasi sunt disparute de o saptamana. Cautarile au inceput abia de Pasti, dupa ce familia unuia dintre ei a cerut ajutor deoarece nu a mai putut lua legatura cu turistii.

Mama tanarului de 18 ani disparut in Muntii Fagaras, Amelia Sandu-Andries a postat in urma cu putin timp pe pagina persoanala de Facebook un mesaj: 

"Trupul lui Octavian a fost localizat din elicopter. Multumesc, copil vesel, pentru acesti 18 ani. Am fost cea mai implinita mama. Domnul sa ne lumineze sa umblam, asa, pe intuneric. Si acum, ca si la plecare, iti repet: ai grija, te iubesc. Mami" a fost mesajul postat de mama acestuia pe Facebook. 

"Petru, Octavian. Octavian, Petru. 
Si trupul lui a fost localizat intre timp. Un om bland, care a iubit muntii si ne-a iubit pe noi.
Aici am fost fericiti toti trei, la prima creasta de Fagaras a lui Octavian. 
Va imbratisam, acolo unde sunteti" a mai postat femeia pe pagina personala de Facebook. 

Mama tanarului a afirmat pe pagina sa de Facebook ca fiul ei i-a comunicat conditiile meteo dure, dar nu s-a plans de acest aspect. 

„De miercuri 4.04.2018, Octavian, sotul meu si T. sunt dati disparuti in masivul Fagaras. Ca sa nu apara speculatii de niciun fel, am optat sa va transmit informatiile oficiale de care dispun. Sunt mobilizate Politia, Jandarmeria, ISU, CJ Brasov; Salvamont Victoria; Salvamont Sibiu; pilot. Comunicarea este prompta cu autoritatile. De asemenea, cu familia prietenului nostru“, a scris femeia pe Facebook. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img