joi, 28 martie, 2024

Trupul neinsufletit al lui Cristian Topescu va fi depus in Studioul 2 al TVR

Distribuie:

Publicat:

Trupul neinsufletit al fostului comentator sportiv Cristian Topescu va fi depus joi, 17 mai, in Studioul 2 al Televiziunii Romane, in intervalul 11.00-19.00, anunta postul public de televiziune.

"Timp de peste o jumatate de secol, Cristian Topescu a fost unul dintre cel mai iubite simboluri ale Televiziunii Romane. Datorita profesionalismului, curajului, patriotismului si carismei domniei sale, Cristian Topescu a fost aproape un idol al mai multor generatii de romani", se arata in comunicatul transmis de membrii CA al SRTv.

Membrii Consiliului de Administratie al SRTv au anuntat ca sunt alaturi de colega lor, Christel Ungar Topescu, sotia omului de televiziune, si de jurnalista Cristina Topescu, fiica comentatorului sportiv.

Potrivit unor informatii, Cristian Topescu va fi inmormantat la Cimitirul Ghencea in cursul zilei de vineri.

Cristian Topescu, nascut in 1937 la Bucuresti, a fost comentator sportiv, general de brigada si senator de Bucuresti.

Vezi si: Detalii de ultima ora despre trecerea in nefiinta a celebrului Cristian Topescu! Ce au declarat medicii

A lucrat la Televiziunea Romana incepand din anii 1960, indeplinind functiile de reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator, redactor sef al sectiei de sport a TVR, director general adjunct si consilier.

Comentator de legenda, a fost vocea care a adus in casele romanilor marile performante ale sportivilor nostri, anuntand prima nota de 10 din istoria gimnasticii, mondialele de fotbal unde tricolorii au intrat in istorie sau victoria Stelei in Cupa Campionilor.

In urma cu 51 de ani, tot intr-o luna de mai, Cristian Topescu facea cunostinta cu Televiziunea Romana si cu meseria care avea sa ii defineasca intreaga viata.

Incepand cu anul 1967, a lucrat in TVR ca reporter sportiv, realizator de emisiuni, comentator sportiv, redactor sef sport, realizator de emisiuni, director general adjunct, consilier al sefului televiziunii publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img