News Flash:

„Tu, esti vantul de sub aripile mele!” -FOTO

18 Iunie 2014
3294 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, 17 iunie 2014, la Cercul Militar Husi a avut loc un spectacol de muzica si dans cu ocazia finalizarii proiectului educational „Tu, esti vantul de sub aripile mele!”, organizat de catre Ansamblul „MAGIC KIDS”. Ansamblul cuprinde un numar de 60 prescolari de la Gradinita de copii cu program normal Nr. 6 Husi, precum si elevi ai Scolii gimnaziale „Ion Creanga” Husi, coordonator, prof. Stoian Maria Margareta.

La acest spectacol au participat colaboratorii proiectului: prescolari de la Gradinitele de copii cu program normal Nr. 6 si 9 Husi, (educatoare Pascal Liliana si Corciovei Tatiana) precum si elevi ai Scolilor gimnaziale „Ion Creanga” si „Mihai Eminescu” Husi (prof. Hrapciuc Viorica, Botu Iuliana si Istrate Liliana, invatatoare Idriceanu Elena, Moraru Mihaela, Danila Mariana, Vasiliu Maricica, Albescu Iulia), precum si partenerii proiectului, elevi ai Scolii gimnaziale Valea Grecului, Com. Duada-Epureni (prof. Antici Mihaela si Tudorica Mihaela). Scopul proiectului a fost o interventie complexa asupra formarii si dezvoltarii personalitatii copiilor, imbunatatirea performantelor scolare precum si stimularea interesului copiilor de a cunoaste si de a forma noi cercuri de prieteni (altele decat cele din mediul de provenienta). Proiectul a vizat un numar de 100 prescolari si 100 de scolari.

Pe parcursul derularii proiectului au fost monitorizate periodic rezultatele la invatatura obtinute de catre membrii ansamblului „Magic Kids” (elevi ai cls. V – VII). La finalul proiectului se constatata o crestere a randamentului scolar cu 16, 5 % fata de semestrul I al anului scolar 2013 – 2014, la copiii cuprinsi in ansamblul „Magic Kids”. Acest fapt dovedeste eficienta proiectului, constituind un stimulent eficient pentru ridicarea randamentului scolar si intarind astfel necesitatea continuarii acestui proiect si in anul scolar urmator.

Pe scena salii Cercului Militar Husi au evoluat un numar de 150 de prescolari si elevi, sustinuti de catre cadre didactice, parinti si un public numeros. La finalul activitatii, elevii Bunescu Elena si Mihu Dragos, care au promovat cls. A VII – a, cu media 10, au primit medalia „Magic Kids”. Toti copiii participanti LA SPECTACOL au primit diplome si dulciuri.


Galerie Foto

poza2lili
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0839 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027927 (s)