sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Tudor Polak anunta semnarea unui protocol de colaborare PNL si USR PLUS pentru CL Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In vederea creării majoritatii in Consiliul Local al municipiului Vaslui, Tudor Polak, actualul secretar de stat in Ministerul Muncii cat si viitor deputat, aflandu-se in aceste momente pe locul secund pe lista Camerei Deputatilor, anunta in urma cu doua zile, semnarea unui protocol cu Alianta USR PLUS:

“Am semnat protocolul de colaborare cu partenerii noștri din Alianța USR PLUS în Consiliul Local al municipiului Vaslui.

Susținerea dumneavoastră la alegerile locale ne-a ajutat să putem forma o majoritate în Consiliul Local al municipiului.

Astfel astăzi am semnat un protocol de colaborare prin care urmărim eficientizarea demersurilor noastre comune pentru dezvoltarea municipiului Vaslui.

Am desemnat, de asemenea, propuneri pentru cele două funcții de viceprimar al municipiului Vaslui, în persoana domnului Lucian Braniște, reprezentant al Partidului Național Liberal și a domnului Cătălin Emil Mîndru, reprezentant al Alianței USR PLUS.

Obiectivele acestui parteneriat sunt orientate către nevoile vasluienilor și vom munci împreună pentru transpunerea în inițiative legislative a propunerilor noastre prin care urmărim dezvoltarea municipiului Vaslui.
Dintre acestea, protocolul semnat astăzi prioritizează:
✅ dezvoltarea economică și inițiativa privată;
✅ creșterea calității vieții;
✅ investiții în educație, cultură, mediu și sport;
✅ fluidizarea traficului;
✅ digitalizarea și transparentizarea serviciilor publice.
Pornim cu încredere în acest parteneriat prin intermediul căruia vom munci pentru viitorul vasluienilor și pentru îmbunătățirea condițiilor de trai în orașul nostru.

➡️ Suntem pregătiți să facem echipă în Primăria municipiului Vaslui și să promovăm proiecte sustenabile și necesare pentru un oraș așa cum ni-l dorim.

Vă mulțumim pentru încrederea pe care dumneavoastră ne-ați acordat-o prin vot la alegerile locale!
Împreună clădim viitorul Vasluiului!

#împreunăpentruVaslui “ se arata in postarea de pe reteaua de socializare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img