sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Tudorel Toader s-a intalnit cu Ministrul Justitiei din Japonia, Yōko Kamikawa

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justitiei din Japonia, Yōko Kamikawa, a publicat pe Twitter doua imagini dupa intalnire cu omologul roman, Tudorel Toader, alaturi de un scurt mesaj.

"Am primit astazi vizita ministrului Justitiei din Romania, Tudorel Toader. Ministrul Tanigaki (fost ministru al Justitiei in Japonia – n.r.) a vizitat Romania in august 2013 si a facut o declaratie comuna de cooperare intre cele doua ministere ale Justitiei. Am confirmat ca o sa intarim in continuare parteneriatul nostru prin participare la Congresul din Kyoto si prin impartasirea de informatii si experienta in chestiuni legislative", a scris ministrul Japonez pe Twitter, alaturi de cele doua imagini.

Amintim faptul ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis, ca joi va participa la sedinta de Guvern, in conditiile in care acum se afla in Japonia pentru mai multe intrevederi, iar premierul Viorica Dancila i-a cerut sa vina mai repede in tara, in contextul ultimelor informatii privind DNA.

"Joi voi participa la sedinta de Guvern", a transmis ministrul Justitiei.

Conferinta de la Tokyo este programata sa se incheie pe 17 februarie, adica vineri.

Totodata, Tudorel Toader a precizat ca nu exista la Ministerul Justitiei nicio invitatie primita de la Palatul Cotroceni, in contextul in care in spatiul public au aparut informatii potrivit carora presedintele Klaus Iohannis ar fi dorit o intrevedere cu ministrul. Precizarile vin dupa ce premierul Viorica Dancila a declarat luni ca il va chema de urgenta in tara pe Tudorel Toader, ministrul Justitiei, aflat in vizita de lucru in Japonia, in contextul ultimelor informatii privind situatia de la DNA.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img