vineri, 29 martie, 2024

TUPEU MAXIM: Aliosa Axinte nu cedeaza

Distribuie:

Publicat:

Aliosa Axinte nu renunta la ideea de a interzice accesul lui HC Vaslui in Sala Sporturilor. Directorul CS ”Viitorul” Vaslui mentine decizia luata, pana cand clubul vasluian stinge o datorie istorica de prin 2014. In anii 2015 si 2016, echipa prezidata de Bogdan Florea a achitat facturile de chirie, insa pe ce din urma cu trei ani nu a reusit sa o stinga din lipsa de fonduri extrabugetare.

Chiar daca HC Vaslui a aratat ca este de buna credinta, Aliosa Axinte vrea cu tot dinadinsul sa intre in istoria sportului vasluian, ca persoana care a distrus si ce a mai ramas bun din sportul de performanta.

Desi a avut o runda de discutii cu autoritatile locale, care i-au cerut sa nu ingradeasca activitatea unui club profesionist, existand alte cai de rezolvare a neintelegerilor financiare, administratorul polivalentei nu s-a lasat neinduplecat si a refuzat accesul HC Vaslui in incinta salii, pentru a relua pregatirile.

In aceste conditii, Sandu Iacob a fost nevoit sa puncteze reunirea la o cafea, unde a refacut programul saptamanii, urmand ca handbalistii sa alerge prin zapada, pana cand lucrurile vor reveni pe un fagas normal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img