News Flash:

Tupeu maxim: au furat dintr-un magazin din Barlad, de trei ori în jumătate de oră!

17 Martie 2017
6589 Vizualizari | 0 Comentarii
ATENȚIE LA NEATENȚIE! Doi hoți au fost surprinși de camerele de supraveghere  ale unui magazin din Bârlad în timp ce „subtilizau" articole de încălțăminte de pe rafturi.

Patronul a ales să posteze imaginile pe internet în speranța că cei doi vor fi recunoscuți.Scenele s-au petrecut săptămâna aceasta într-un magazin de pe bulevardul Primăverii din Bârlad. În imagini se observă cum cei doi (n.r. - „echipă mixtă" formată dintr-un băiat și o tânără) intră prima dată în incinta magazinului pentru a testa vigilența vânzătoarei și de a face „orientarea" în teren, apoi părăsesc locația. Într-un interval de 30 de minute, cei doi intră pe rând în spațiul comercial și fură de pe raftul cu încălțăminte mai multe articole, uitându-se cu atenție în direcția vânzătoarei spre a nu fi descoperiți, după care au părăsit incinta ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.Imediat ce vânzătoarea a observat lipsa mărfii de pe raft a anunțat proprietarul magazinului. Acesta a accesat imaginile de pe camerele de supraveghere, descoperind astfel modul de operare al celor doi hoți.

Proprietarul a nu a depus plângere la poliție, în schimb a ales să publice imaginile pe internet în speranța că cineva îi va recunoaște pe cei doi făptași. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012598 (s)