News Flash:

TUPEU:Parlamentarii vasluieni nu au chef de MUNCA.Vezi lista rusinii

7 Mai 2016
1217 Vizualizari | 0 Comentarii
Vacanta s-a terminat pentru toata lumea, mai putin pentru parlamentari. Camera Deputatilor si Senatul si-au suspendat sedintele programate ziua de miercuri,joi,4mai, pentru ca au fost prea multe absente.

Cand s-a solicitat verificarea prezentei s-a constatat ca sunt prezenti doar 59 de senatori, cvorumul de lucru fiind de 82 de senatori. Vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru a declarat inchisa sedinta. La fel s-a intamplat si la Camera Deputatilor.

Vasluiul are 13 senatori si deputati. Nici macar jumatate dintre acestia nu s-au prezentat la munca. Iata lista parlamentarilor care chiulesc frecvent de la sedinte:

Dan Marian PNL ( PMP?)
Adrian Solomon PSD
Doina Silistru PSD
Toader Dima PSD
Irinel Stativa PSD
Sergiu Viziteu UNPR
Florin Ciurariu PNL


Senatorii si deputatii lucreaza cel mai putin dintre toti salariatii din Romania. Au in schimb venituri de peste 5.000 de euro si alocatie de hrana de peste 30 de euro pe zi

Doar trei din cinci zile muncesc alesii pentru ca, miercurea, majoritatea parasesc capitala. Joi si vineri, conform programului oficial, alesii ar trebui sa fie in circumscriptiile electorale unde au fost alesi, pentru a acorda audiente. Acest lucru insa nu se intampla. Pentru a ne face o idee despre cat ne costa un parlamentar in perioada in care alearga dupa voturi pentru propriul partid, am consultat listele de cheltuieli ale celor doua camere ale Parlamentului. Astfel, un senator primeste o indemnizatie neta de peste 5.000 de lei, alti 4.000 de lei se deconteaza pentru cazarea acestuia la Bucuresti, diurna pentru deplasari in teritoriu a ajunge la aproape 3.000 de lei, transportul in tara – peste 1.000 de lei, plus cheltuieli cu telefonia mobila. Un total de aproape 12.000 de lei, fara darile la buget. La cealalta camera, un deputat are un salariu net de peste 5.000 de lei, iar pentru cabinetele sale se cheltuie in medie 6.000 de lei cu bunuri si servicii, plus inca 5.000 de lei cheltuielile de personal. Total – 15.456 de lei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0961 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014729 (s)