miercuri, 24 aprilie, 2024

Tupeu: Proaspat eliberat din puscarie, Relu Fenechiu isi cere transformatoarele inapoi

Distribuie:

Publicat:

Controversatul Relu Fenechiu a fost eliberat din puscarie dupa ce a executat 2/3 din pedeapsa de 5 ani si 6 luni de inchisoare la care a fost condamnat in dosarul „Transformatorul”, insa cu toate ca nu a achitat prejudiciul creat, Fenechiu a declarat in presa ca el asteapta ca statul sa ii inapoieze transformatoarele pe care le-a vandut statului.

Reporter: Statul are de recuperat un prejudiciu, 5,5 milioane de lei…

Fenechiu: Vedeti telefonul asta? Sa presupunem ca eu vi-l vand, cum am vandut transformatoarele. Si dvs. spuneti ca e prost si scump si vechi. Logic, imi cereti banii inapoi, da? Dar daca imi cereti banii, trebuie sa imi dati telefonul inapoi sau nu? Dar vreau sa aud raspuns, tare, sa se auda pe camera!

Reporter: Deci asteptati transformatoarele inapoi?

Fenechiu: Da. Dar transformatoarele nu mai pot fi date inapoi pentru ca SISEE (n.r. – Sucursala de Intretinere si Servicii Energetice Electrice Moldova) le-a vandut. Totul a fost un mare bluf si exista o decizie a unei instante in acest sens. Marea problema este ca in Justitia din Romania nu mai exista o cale de atac. Dar o vom gasi. Da? Deci: atunci cand dvs. imi dati telefonul inapoi va dau banii pe el. La fel si cu transformatoarele! La revedere!”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img