joi, 28 martie, 2024

Tupeul fantastic al unui sofer incepator de BMW. A sarit la bataie cu bata de baseball pentru o zgarietura

Distribuie:

Publicat:

In loc de intelegere amiabila, un sofer de 18 ani din Botosani a carui masina a fost lovita usor, a facut o criza de nervi. A sarit cu bata de baseball si cu pumnii pe autoturismul celui vinovat, fara sa tina cont de faptul ca in acel vehicul era un copil ce privea inspaimantat revarsarea de violenta.

Scene violente in trafic, pe o strada din Botosani. Un sofer incepatora distrus masina altuia. Tanarul de 18 ani s-a infuriat cand un barbat de 67 de ani l-a accidentat usor. Soferul a inceput sa dea mai intai cu pumnii in geamuri, apoi a venit si cu o bata si a spart luneta. Speriat de furia tanarului, barbatul care l-a accidentat s-a baricadat in masina. Aici mai erau o femeie si un copil, care au asistat la scenele de groaza.

Baiatul de 18 ani, care conducea un BMW, s-a suparat teribil pentru ca un sofer mai in varsta i-a atins usor masina. Martorii care au si filmat incidentul spun ca masina lui avea doar o zgarietura. A vrut sa o razbune insa: a facut praf geamul din spate al autoturismului care ii lovise vehiculul.

Soferul care a provocat micul accident s-a baricadat speriat in masina. In ajutorul lui au sarit trecatorii, care l-au calmat pe tanarul furios. Acesta a fost retinut de procurori 24 de ore si acum este anchetat in libertate pentru distrugere, lovire si tulburarea linistii publice.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img