vineri, 19 aprilie, 2024

Turc prins in Aeroportul Iasi cu un pasaport pe care avea vize si stampile false

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Aeroport Iasi au depistat un cetatean turc care a prezentat la controlul de frontiera un pasaport in care erau aplicate doua vize si patru stampile de trafic, tip Schengen, ce s-au dovedit a fi false.
 
La sfarsitul saptamanii trecute, in PTF Aeroport Iasi s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de iesire din tara, cetateanul turc Veli K. , in varsta de 24 de ani, calatorind ca pasager si intentionand sa se imbarce pe o cursa aeriana cu destinatia Treviso.

"La efectuarea controlului de frontiera, politistii de frontiera au constatat faptul ca in pasaportul persoanei sunt aplicate doua vize tip Schengen, eliberate de Norvegia, respectiv Spania si patru stampile de trafic tip Schengen care nu prezentau elementele de siguranta ale unui document autentic, fiind false. Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de  trecere ilegala a frontierei de stat", au comunicat reprezentantii ITPF Iasi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img