sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Turistă româncă, ciupită de ploșnițe într-un hotel din România. Femeia a ajuns la spital

Distribuie:

Publicat:

O turistă româncă a trăit o experiență neplăcută la un hotel din România, din cea mai cunoscută stațiune pentru relaxare. Femeia a fost ciupită de ploșnițe, iar la scurt timp a ajuns la spital. Aceasta a rămas dezamăgită de organizarea hotelului și a povestit întreaga experiență neplăcută pe Facebook, pentru a le atrage atenția oamenilor.

O româncă a avut parte de experiența vieții ei, după ce a decis să se relaxeze la un hotel dintr-o stațiune balneară din România, însă fără să știe ce o așteaptă. Pe lângă experiența neplăcută pe care a trăit-o, aceasta a fost profund dezamăgită și de reacția hotelului, astfel că a luat măsuri și a povestit întâmplarea pe Facebook, pentru a-i feri pe alți oameni de aceste momente.

O turistă a fost ciupită de ploșnițe la un hotel din Băile Felix

După valul de reacții negative în urma vacanțelor de pe litoral, ținta românilor sunt acum stațiunile balneare pe care le aleg pentru relaxare. O turistă româncă a trăit o experiență dezamăgitoare, după ce a ajuns la spital, în loc să se bucure de sejur.

Motivul pentru care a ajuns femei la spital se pare că au fost ploșnițele din hotel, care au ciupit-o până a fost nevoie de spitalizare. După ce i-au apărut bube pe picioare, femeia a căutat motivul și l-a găsit sub saltea, unde erau o grămadă de ploșnițe.

O prietenă a povestit întâmplarea pe Facebook

Pentru că dezamăgirea a fost și mai mare când recepționera hotelului a refuzat să-i înapoieze banii după acest moment nefericit, o prietenă de-a turistei a publicat o postare prin care explică ce s-a întâmplat, cu scopul de a-i feri și pe ceilalți oameni de astfel de experiențe.

”Momentan prietena mea care s-a intors de aici, este in concediu medical, este ciupită maxim de PLOȘNIȚE din patul hotelului. Nu a rezistat decat 3 zile, noaptea la ora 1.20 s-a dus la recepție si a anuntat că pleacă, si recepționera cu zambetul pe buze i-a spus ca nu poate sa ii inapoieze banii pe sejur si tratament ( 3650 lei ), si ca nu stie de PLOȘNIȚE. Cand s-a intors in camera să strângă bagajele si a ridicat salteaua, colcăiau. Cu o zi înainte fusese la farmacie sa cumpere ceva crezând ca este vreo urticarie alimentara, farmacista i-a raspuns la salut, apoi s-a dus direct la raft sa ii caute Advartan si loțiune de varicelă. Revenind la tejghea a intrebat ,, sunteți la Mureș, nu ?". Deci si farmacista stie de PLOȘNIȚE. Cert este ca tot etajul 1 si 2 au PLOȘNIȚE, desi am gasit recenzii pe google inca din urmă cu două luni despre ele, și nu se curăță. Cred ca este deja o afacere, vine omul se cazează, plateste sejurul si tratamentul, sta 2-3 zile cat rezistă la coșcovitul ploșnițelor, apoi fuge acasă. Prietena a sosit acasă cum vedeti in foto, este plina si pe spate, pe față, la subraț, pe burtă, tot….", a povestit femeia pe Facebook.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img