vineri, 19 aprilie, 2024

Turneu de sah la Sala Polivalenta din localitatea Stanilesti

Distribuie:

Publicat:

Proiect ,, Șah – sportul minții pentru toți copiii din judetul Vaslui ”

În ziua de Sâmbătă, 21.08.2021 Clubul de Șah GAMBIT Huși a organizat în Sala Polivalentă din loc. Stănilești Turneul de Șah “Cupa Stănilești”. Turneul face parte din activitățile cuprinse în proiectul ,, Șah – sportul minții pentru toți copiii din judetul Vaslui”, finanțat prin Programul județean pentru finanțarea nerambursabilă a activităților non-profit de interes local pentru anul 2021, domeniul ”Sport”. Copiii au beneficiat cu această ocazie și de o interesantă ședință de pregătire/instruire în ce privește siguranța circulației pe drumurile publice din Romănia și alte aspecte de interes, susținută de către polițiști și polițiști de frontieră din județul Vaslui.

Au participat un număr de 90 copii din județul Vaslui. Turneul s-a defășurat în sistem elvețian pe 5 categorii ( copii sub 10 ani, sub 12 ani, sub 14 ani, sub 18 ani și Fete ) pe parcursul a 7 runde. Câștigătorii la fiecare categorie au fost premiați cu materiale sportive necesare pentru a continua să practice sportul minții (ceasuri șah , cupe și medalii ). Toți copiii au primit băuturi răcoritoare si pizza . Proiectul vine în sprijinul tuturor copiilor din județul Vaslui care doresc să învete „sportul minții”- șahul, să participe la turnee și să caștige competiții. Este un proiect frumos destinat în special copiilor din județul Vaslui și de care vor beneficia un număr de aproximativ 200 copii.

Pentru mai multe informaţii privind proiectul puteți contacta: Coordonator proiect: Ursan Cornel Marius, tel.0767802543, email: cornelmariusursan@yahoo.com

” Proiect co-finanțat de Consiliul Județean Vaslui”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img