vineri, 29 martie, 2024

UDPATE: Tentativa de suicid la Berezeni . Barbatul isi va reveni complet

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Barbatul de 34 de ani, din localitatea vasluiana Berezeni, cunoscut cu probleme psihice, care a incercat sa-si puna capat zilelor luni, 24 aprilie, prin spanzurare, si-a revenit partial. Individul comunica si, potrivit medicilor, va putea fi un om normal, desi creierul lui nu a fost oxigenat secunde bune.
Norocul a fost ca i s-a scos foarte repede latul cu care a incercat sa se sinucida si ca a primit ingrijiri de urgenta din partea medicilor de pe ambulanta. Mai apoi, el a fost dus la UPU Husi, unde doctorii au facut tot posibilul sa-i salveze viata. De acolo a fost transportat la Iasi, cu elicopterul SMURD.

STIREA INITIALA: Un barbat in varsta de 35 de ani din localitatea vasluiana Berezeni a incercat sa isi puna capat zilelor, luni, 24 aprilie, prin spanzurare. Individul se afla in stare de ebrietate si se afla si in evidenta medicilor cu probleme psihice. Dupa apelul la numarul unic de urgenta 112, barbatul cu tentativa de suicid a fost preluat de un echipaj al ambulantei si transportat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian “Husi, unde medicii i-au oferit ingrijiri medicale si au luat hotararea ca acesta sa fie transportat la o unitate medicala din Iasi. Initial a fost solicitata interventia echipajul de Terapie Intensiva Mobila (TIM), insa acesta era ocupat cu un alt caz, fiind solicitat elicopterul SMURD care a aterizat in curtea S.T.P. F. Husi. Conform medicilor, starea pacientului este grava, avand suspiciunea de fractura de coloana cervicala.Medicii sunt rezervati in oferirea vreunui pronostic.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img