joi, 28 martie, 2024

UEFA vine cu explicatii despre finala Ligii Campionilor

Distribuie:

Publicat:

UEFA a anunţat, duminică, într-un comunicat, că nu există în acest moment o dată limită pentru încheierea ediţiei 2019/2020 a Ligii Campionilor, informează L'Equipe.

“Preşedintele a fost foarte clar în privinţa faptului că nu precizează o dată anume pentru încheierea sezonului. UEFA analizează în prezent toate opţiunile pentru încheierea sezonului în campionatele naţionale şi cupele europene, în legătură cu Asociaţia Europeană a Cluburilor şi cu ligile europene, în cadrul unui grup de lucru înfiinţat la 17 martie. Prioritatea tuturor membrilor acestui grup este menţinerea sănătăţii publice. Este vorba de găsirea unor date pentru a se încheia toate competiţiile. Sunt analizate diferite opţiuni de disputare a meciurilor în iulie şi august dacă este necesar, în funcţie de de data reluării campionatelor şi de autorizarea acestui lucru de către autorităţi”, se arată în comunicatul forului.

Această reacţie vine după ce, într-un interviu prin Skype acordat canalului german ZDF, preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a anunţat luna august ca termen pentru încheierea competiiilor Liga Campionilor şi Liga Europa, aflate acum cel puţin în faza optimilor de finală.

"Iulie-august mi se pare a fi o perioadă favorabilă pentru a încheia competiţiile noastre europene. Pe de altă parte, încheierea acestor competiţii în septembrie şi octombrie ar fi fără îndoială prea târziu", a afirmat el.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img