News Flash:

Uleiul care intareste sistemului imunitar si echilibreaza valorile de colesterol

9 Mai 2017
927 Vizualizari | 0 Comentarii
Din semintele de in se obtine acest ulei sanatos, care reprezinta totodata si o adevarata bogatie pentru orice bucatarie. Pe langa acest lucru, uleiul este o buna protectie pentru toate tipurile de lemn, pentru suprafete, mentinandu-le culoarea mai mult timp. Produsul extras din semintele inului este des intalnit si in cosmetica naturista, avand efecte miraculoase asupra sanatatii si a frumusetii. 

Uleiul din in reprezinta o alternativa foarte buna in locul celui de masline sau de floarea soarelui. Nu este indicat sa il incalzim sau sa-l prajim atunci cand il folosim in bucatarie, insa este delicios si recomandat in vederea prepararii salatelor, a gustarilor reci si a branzei de vaci.

Uleiul de in este bogat in acizi grasi Omega 3, astfel incat acest lucru reprezinta un mare avantaj pentru sanatatea organismului nostru: intarirea sistemului imunitar, echilibrarea valorilor de colesterol, protejarea impotriva starilor de depresie, a hiperactivitatii in perioada menopauzei sau impotriva efectelor distructive asupra pielii sau a altor organe ale tratamentelor dure in vederea combaterii diverselor forme de cancer.

Uleiul din in are proprietati tamaduitoare si atunci cand ne confruntam cu o tuse careia nu-i gasim leacul sau cu raguseala suparatoare. 

ulei sanatos bogatie uleiul cosmetica naturista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1387 (s) | 24 queries | Mysql time :0.012177 (s)