sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel. Cu ce regret a rămas în suflet marele actor

Distribuie:

Publicat:

Alexandru Arșinel a scris istorie de-a lungul anilor. A făcut furori pe cele mai înalte scene ale lumii și a interpretat roluri memorabile. Maestrul ne-a părăsit pe data de 29 Septembrie, la 83 de ani, după multe chinuri și suferințe din cauza bolilor. Artistul avea, însă, o dorință mare, la care ținea cu ardoare.

Arșinel a murit cu un foc în suflet

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă din Capitală, unde era internat de mai multe săptămâni din cauza unor probleme medicale grave. A scăpat acum de toată durerea, dar a murit cu un mare gol în suflet, din cauza unei dorințe pe care nu și-a îndeplinit-o.

Pandemia a dat planurile tuturor peste cap, mai ales ale actorilor, care nu au mai avut activitate din cauza regulilor stricte. Arșinel nu a renunțat niciodată la scenă până când starea nu i s-a agravat complet și își dorea cu nerăbdare să mai ia parte la un spectacol.

În luna Iunie, acesta marturisea că îi este dor de scenă, de oameni, de emoțiile din timpul unui spectacol. Potrivit informațiilor oferite la momentul respectiv, Alexandru Arșinel spera că va reapărea din nou pe scenă până să se stingă, dar se pare că marele vis nu i-a mai putut fi îndeplinit și sfârșitul a venit mult prea repede pentru el.

„Mă visam pe scenă, la Boema… Mi-e dor de teatru, de multă lume în sală, de aplauze. Voi reveni, sper, pe scenă. Nu acum, nu imediat. Aștept să se înșurubeze teatrul în forma de acum, că nu vreau să deranjez, să nu spună cineva că mă bag eu peste. Nici nu știți ce răi sunt unii”, povestea Alexandru Arșinel, conform fanatik.ro

Teatrul i-a adus multe reușite marelui actor, care a bifat premii importante de-a lungul vieții. În 2004, Alexandru Arșinel a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, iar la 30 mai 2015 actorul a inaugurat o stea cu numele său.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img