vineri, 29 martie, 2024

Ultima etapa a sezonului regulat

Distribuie:

Publicat:

Handbalistii Vasluiului cheama suporterii la Sala pentru a se bucura de performanta obtinuta, accederea in play-off-ul Ligii Zimbrilor. Jucatorii pregatiti de Sandu Iacob si Alexandru Acsinte spera intr-o victorie, pentru a le multumi fanilor pentru aportul avut pe parcursul intregului sezon.
Meciul cu CSM Satu Mare a fost programat la aceeasi ora cu meciul CSU Suceava-Politehnica Timisoara, tinand cont de faptul ca vasluienii mai au sanse la locul 6. Asta numai in cazul in care banatenii pierd sau fac egal la Suceava, formatie care nu mai are nicio sansa la play-off.
In caz ca HC Vaslui va incheia pe locul 6, in play-off va intalni Potaissa Turda, ocupanta locului secund, care a remizat in ultima etapa, pe terenul Dunarii Calarasi, scor 27-27.
Daca formatia vasluiana va termina sezonul regulat pe locul 6, atunci va evolua in faza play-off-ului cu ocupanta locului 3. In prezent, CSM Bucuresti se afla pe pozitia a treia, cu 49 de puncte. Sanse la locul 3 mai are si HC Odorhei, cu 47 de puncte.
In ultima etapa, HC Odorhei intalneste acasa CSM Focsani, iar CSM Bucuresti va fi la mana lui HCDS Constanta, care poate decide cine ocupa locul 3 la final de sezon regulat. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img