vineri, 19 aprilie, 2024

ULTIMA ORA Ionel Ganea, prima REACTIE dupa ce a fost dus de urgenta cu ambulanta la spital

Distribuie:

Publicat:

Fostul internațional Ionel Ganea a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că i s-a făcut rău, în sala de judecată, în timpul unui proces la Judecătoria Făgăraș, dar după ce a primit ajutor medical, se simte bine și va pleca acasă.

„Mi s-a făcut rău în timpul ședinței de judecată și am leșinat. Nu știu de ce, emoții, stress, oboseală, toate acestea se acumulează. M-au adus la spital, dar acum sunt bine. Mi-au făcut analizele de sânge și urină, aștept rezultatele și apoi o să merg acasă. Nu rămân internat pentru că nu am de ce”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ionel Ganea.

Fostului internațional Ionel Ganea i s-a făcut rău în timpul unui proces la care participa, marți, la Judecătoria Fărăgraș, și a fost ajutat să iasă din sală de jandarmi, care au chemat o ambulanță.

„A venit un echipaj de ambulanță și l-a dus la Spitalul din Făgăraș. Din cate știu, ăși revenise după ce i s-a acordat primul ajutor în ambulanță și a vrut chiar să se întoarcă în sala de judecată”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Ion Zaharia, de la Jandarmeria Brașov.

Medicii au decis că e mai bine ca fotbalistul Ionel Ganea să fie dus la spital.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img