joi, 28 martie, 2024

ULTIMA ORA Mihai Stoica a DEMISIONAT de la FCSB: Explicatiile lui Gigi Becali

Distribuie:

Publicat:

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, a anunțat, miercuri seară, că directorul sportiv Mihai Stoica a plecat de la vicecampioana României, motivând că acesta își dorește o perioadă de pauză.

Becali crede că principalul motiv pentru care Mihai Stoica a luat acestă decizie este legat de transferurile făcute de FCSB în această vară, dar și de forma actuală a echipei, care este pe locul 9 în campionat, după patru runde, și întârzie să numească un antrenor principal, după ce Bogdan Andone a demisionat, joi, în urma eșecului cu Alașkert, din turul 2 preliminar al Europa League.

"MM (n. red. – Mihai Stoica) a plecat și el. E prietenul meu, dar a plecat. El a spus că vrea să se retragă. Vrea o perioadă de liniște, are niște probleme. Nu mai stă pe bancă, dar prieten rămâne, poate să facă ce vrea. I-am spus că îl chem pentru o lună să îi dau primă pentru calificarea în grupele Europa League. Nu se strică nimic între noi, în prietenia noastră. Nu o să aduc pe nimeni în locul lui. Am să-i demonstrez că îi sunt prieten. Cred că și asta l-a determinat să plece (n.red. – strategia de transferuri)", a declarat Becali, miercuri, la DigiSport.

Vestea demisiei lui Mihai Stoica vine cu o zi înainte de meciul lui FCSB contra celor de la Mlada Boleslav, din turul 3 preliminar al Europa League. Partida se dispută joi, de la ora 21:30.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img