sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ULTIMA ORA! Stefan Hrusca si Fuego, confirmati la UNTOLD 2016! Boc despre festival: “Se anunta o editie exploziva!”

Distribuie:

Publicat:

Dupa succesul inregistrat la editia de debut, Untold Festival 2016 se anunta un eveniment si mai de exceptie, la initiativa Primariei line-up-ul festivalului fiind de aceasta data completat si cu nume sonore din industria muzicala autohtona.

Din cate se pare, pe scenele supercunoscutului festival vor urca anul acesta si doi dintre cei mai bine cotati artisti romani ai momentului, fiind vorba despre Stefan “Leru-i Ler” Hrusca si “Deschide usa mama” Fuego, care vor electriza atmosfera zilelor de august.

“Impreuna cu fundatia Share si Untold SRL am efectuat un intens studiu de piata in randul populatiei, pentru a vedea ce nume si-ar mai dori clujenii la editia din acest an a Untold Festival 2016. In urma acestui sondaj, am aflat faptul ca tot mai multi cetateni si-l doresc pe Stefan Hrusca nu doar cu ocazia Sarbatorilor ci si in timpul anului, iar pe Fuego il vor neaparat, cu sau fara Irina Loghin. Nu este exlus sa avem parte de surprize muzicale precum o interpretare electronica a mega slagarului “Leru-i ler!”, pe beat-uri de Faithless, Armin van Buuren sau Tiesto!”, a declarat Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca.

PS: Acest material este un pamflet cu ocazia zilei de 1 aprilie si trebuie tratat ca atare

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img