vineri, 29 martie, 2024

ULTIMA ORA: Tudorel Toader propune trei procurori pentru functii de conducere la DIICOT

Distribuie:

Publicat:

Ministrul Justiţei, Tudorel Toader, anunţă că Secţia pentru Procurori a CSM va audia trei procurori pe care i-a propus pentru funcţii de conducere în cadrul DIICOT.

"28 ianuarie 2019, orele 11.00.

CSM, prin sectia pentru procuroti, va audia candidatii ce urmeaza a fi propusi pentru functii de conducere la DIICOT, dupa cum urmeaza:

1. Albu Alina – procuror sef sectie – sectia de combatere a criminalitatii organizate;

2. Voicu Bogdan Felician – procuror sef sectie – sectia de combatere a traficului de droguri;

2. Stoica Doru-Gabriel – procuror sef sectie – sectia de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice.

Ulterior avizului consultativ, respectivele propuneri vor fi transmise presedintelui Romaniei!", scrie ministrul Toader pe Facebook.

În schimb, CSM anunţă că abia în şedinţa de joi, 10 ianuarie, a Secţiei pentru Procurori va fi stabilit calendarul în vederea examinării propunerilor ministrului justiţiei de avizare a numirii celor trei procurori.

Tot în şedinţa din 10 ianuarie, Secţia pentru procurori a CSM va analiza numirile în alte funcţii de conducere la DIICOT, pentru care nu este nevoie de semnătura preşedintelui:

1. Numirea domnului procuror OPREA EDI IONUŢ în funcţia de procuror şef al Serviciului de combatere a criminalităţii organizate din cadrul Secţiei de combatere a criminalităţii organizate a Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.(25991/2018)

2. Numirea doamnei procuror MOCANU MANUELA BOGDANA în funcţia de procuror şef al Biroului teritorial Brăila din cadrul Serviciului teritorial Galaţi al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.(25991/2018)

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img