News Flash:

Ultima situatia COVID-19 din judetul Vaslui

18 Iunie 2021
328 Vizualizari | 0 Comentarii
covid vaslui

SITUAȚIE COVID-19

Situația epidemiologică la nivelul județului Vaslui astăzi, 17 iunie 2021, conform informațiilor oferite de Direcția de Sănătate Publică Vaslui, se prezintă astfel – 15.979 de cazuri confirmate cu noul coronavirus (cu locul de infectare în județul Vaslui), din care 6.661 de internări:
- 16 de persoane internate în spital în momentul de față: 14 pe secții (asimptomatici 0, forme ușoare 0, forme medii 4, forme severe 10) și 2 în ATI (intubați 0, pe masca CPAP 0);
- 508 de persoane decedate;
- 15.435 de persoane vindecate;
- 20 de persoane pozitive la domiciliu.

MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ

Polițiștii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte bună un structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii  COVID – 19. Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului.
În cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., peste 105 polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au desfășurat 4 acțiuni și misiuni specifice.
S-au verificat/legitimat  peste 95 de persoane, cu privire la modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse.
De asemenea, peste 35 de obiective de interes și societăți comerciale, precum și peste 55 de mijloace de transport au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de Alertă.
Multumim tuturor celor care au înțeles că numai  împreună vom reuși să depășim această perioadă.
Polițiștii vasluieni acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui acționează în sistem integrat alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sub coordonarea Instituției Prefectului – județul Vaslui pentru verificarea respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii noului coronavirus. 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus și pentru impunerea normelor legale pe timpul Stării de Alertă, în ultimele 24 de ore, a executat 25 de misiuni, a folosit 50 de efective. Nu s-au aplicat sancțiuni contravenționale conform Legii 55/ 2020. 
Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui recomandă cetățenilor să poarte masca de protecție în locurile aglomerate, magazine, piețe, mijloacele de transport în comun, etc. precum și în toate spatiile publice din localitățile unde, prin hotărârile adoptate la nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgentă Vaslui, s-a instituit această măsură obligatorie.

Apelați pentru recomandări și alte informații linia TELVERDE – 0.800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgentă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. Apelați 112 doar în caz de urgentă!
Informații legate de COVID -19 puteți primi și la numărul de telefon – serviciu de permanentă al Direcției de Sănătate Publică Vaslui – 0770.379.448.
Vă reamintim de asemenea și linia telefonică TELVERDE – 0.800.800.165, număr la care puteți sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID - 19.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041862 (s)