joi, 28 martie, 2024

Ultimele imagini cu Luiza Melencu! Cine este femeia in rosu filmata in ziua rapirii, alaturi de adolescenta de 19 ani din Caracal

Distribuie:

Publicat:

Cazul Caracal este departe de a fi rezolvat, iar familia Luizei Melencu, tanara disparuta de acasa la inceputul lunii aprilie, a oferit noi informatii. Este vorba despre femeia in rosu care apare pe filmarea in care a fost surprinsa Luiza.

Familia Luizei Melencu a primit acasa o scrisoare, in care se aduce in discutie ”femeia in rosu”, cea care apare pe filmarea din ziua in care Luiza a urcat in masina lui Dinca.

”Dati-mi voie sa va zic din sursa sigura ca aceasta doamna are o fata”, sunt cuvintele scrise la inceputul scrisorii.

“Pentru noi e un calvar orice scrisoare… Nu stiu ce sa mai cred. E ceva… nu stim ce sa mai credem, dupa cine sa ne mai luam. Noi avem impresia ca toate sunt false. In primul rand, azi e data de 14, astazi Luiza face sase luni de cand a plecat. Un raspuns concret nu avem. Toate autoritatile merg pe o singura pista, asta e cel mai dureros. Parerea mea este ca Luiza nu este moarte. Pe alta pista nu se merge… O sa se musamalizeze cat de curand, parerea mea”, a declarat mama Luizei Melencu la Antena 3

Dosarul privind modul in care INML a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei a ajuns la DIICOT

Procurorul general interimar Bogdan Licu a anuntat, marti, ca va trimite DIICOT dosarul privind modul in care INML a facut expertiza ADN in cazul Alexandrei Macesanu si a oaselor gasite la liziera padurii.

"Am fost informati in aceasta dimineata ca dosarul va fi declinat la DIICOT, intrucat s-a inceput urmarirea penala in rem pentru favorizarea infractorului si prin urmare se conexeaza la dosarul de baza", a declarat Licu la sediul CSM, potrivit Agerpres.

Amintim ca medici de la INML au fost audiati, luni, la sediul IGPR, in dosarul de la Caracal.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img