sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Ultimul mesaj al tanarului care s-a stins din viata cu complicitatea statului: ”Nu mai am puterea de a lupta cu statul (…) este extrem de umilitor”

Distribuie:

Publicat:

Statul este complice la moartea acestui tanar! Cine ar urma sa plateasca in urma mortii acestuia? Calin Farcas in varsta de 29 de ani a murit dupa ce a asteptat doi ani un transplant. Culmea situatiei este ca, desi suma necesara transpantului s-a strans intr-un timp record, acesta a fost refuzat de toate spitalele din strainatate deoarece statul roman se incurca in acte. Concret, Romania nu are niciun acord incheiat cu Eurotransplant.  Tanarul a fost diagnosticat, in urma cu cativa ani, cu o boala rara care afecta vasele de sange din interiorul plamanilor. Ultimii doi ani au fost un calvar pentru ca acesta era nevoit sa poarte un aparat de oxigen si sa stea intr-un scaun de rotile. 

DETALIII DESPRE CAZ==> Birocratia face o noua victima! Oamenii au strans sute de mii de euro pentru acest tanar, dar statul nu a fost in stare sa completeze cateva acte! Barbatul a pierdut lupta cu viata

O prietena a tanarului a dezvaluit, pe o retea de socializare, care a fost ultimul mesaj trimis de tanarul aflat in suferinta. Mesajul a fost postat cu cateva zile inainte ca acesta sa piarda lupta cu moartea si cu statul. Redam mai jos, integral, mesajul tanarului.

''Cu greu reusesc sa ma mai tin de la o zi la alta sa supravietuiesc, ii multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi care mi-o mai da ca sa ma pot bucura de ea, nu mai am putere sa ma lupt cu statul desi SINGURUL impediment pe care il am este un acord cu o clinica din Europa sa ma salveze, este extrem de frustrant si umilitor prin ce sunt pus sa trec, daca eram membrul oricarui stat din Europa, eram salvat pana acum, nu mai era nevoie de atata suferinta si disperare, nu doresc, nimanui sa treaca zilnic, aproape razant, pe langa sfarsit… dupa doi ani(…)'' a fost mesajul scris de tanar. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img