marți, 23 aprilie, 2024

UMILINTA MAXIMA pentru preotul pedofil Cristian Pomohaci! Primarul din Bistrita nu l-a iertat deloc!

Distribuie:

Publicat:

Interpretul de muzica populara Cristian Pomohaci, care este in acelasi timp si preot, nu va mai fi invitat in calitate de artist la Targul Mare al Bistritei, ce va avea loc in perioada 19-27 august, a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, primarul acestui municipiu, Ovidiu Cretu, potrivit Agerpres.

Decizia vine ca urmare a acuzatiilor aduse saptamana trecuta preotului de o publicatie din Cluj, potrivit carora Cristian Pomohaci ar fi incercat sa corupa sexual un tanar care la acea data ar fi fostminor, acuzatii care sunt anchetate in prezent de politisti si procurori.

Primarul Bistritei, Ovidiu Cretu, s-a declarat “socat” de informatiile facute publice si spune ca a cerut Centrului municipal de cultura sa nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci.

“Eu cred ca civilizat este sa pastram o anumita retinere, dar, pentru orice eventualitate, am cerut Centrului municipal de cultura sa nu semneze contractul cu Cristian Pomohaci, avand in vedere situatia delicata in care este. Imi exprim, pe de o parte, totala surprindere, socul chiar pe care l-am avut cand am citit, parerea de rau ca un interpret de muzica populara foarte celebru, un preot este in aceasta situatie. Sper ca adevarul sa nu fie cel pe care l-am auzit, sa fie totusi o greseala sau, cum se spune, o facatura. Dar, pentru orice eventualitate, am luat aceasta masura”, a spus Cretu.

Pomohaci ar fi trebuit sa urce pe scena Targului Mare al Bistritei in data de 21 august, alaturi de Maria Dragomiroiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img