News Flash:

Un alt stat american a legalizat consumul de marijuana

1 Iulie 2015
1382 Vizualizari | 1 Comentarii
Consumul recreational de marijuana a devenit legal si în statul american Oregon începând de miercuri, urmând ca 'iarba' sa fie vânduta în magazine similare celor deschise deja în state precum Washington si Colorado, conform Reuters.

De asemenea, în acest stat persoanele adulte pot cultiva pentru uz propriu pâna la patru plante de marijuana în fiecare gospodarie.

Noua lege privind consumul recreational de marijuana adoptata de acest stat american reflecta reglementarile juridice în schimbare din acest domeniu în SUA, unde mai multe state au dezincriminat vânzarea si consumul unui drog care este înca ilegal conform legilor federale.

Campaniile pentru legalizarea consumului recreational de marijuana au început din California, Hollywood-ul fiind în prima linie a acestora. Astfel, în patru state americane - Colorado, Washington, Alaska si Oregon - precum si în capitala tarii, Washington, D.C., consumul de marijuana a fost deja legalizat. În luna martie, în statul Washington, a fost inaugurat si primul magazin care vinde marijuana gestionat chiar de autoritatile locale, în mica localitate North Bonneville.

În jumatate dintre statele americane consumul de marijuana este permis din motive medicale.

AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1024 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038948 (s)