miercuri, 1 mai, 2024

Un angajat a primit, din greșeală, 286 de salarii în loc de unul singur. Ce a făcut bărbatul, după ce a promis că va returna suma

Distribuie:

Publicat:

A trăit un adevărat șoc în momentul în care a văzut că a primit, dintr-o eroare, aproape 300 de salarii, în loc de unul singur. Este povestea unui bărbat din Chile, care a spus că va returna banii pe care i-a primit în plus. Ulterior, se pare că s-a răzgândit și s-a făcut nevăzut. Iată cum s-a întâmplat totul!

S-a trezit cu o sumă de aproape 300 de ori mai mare decât ar fi trebuit, în cont, în ziua salariului. Bărbatul din Chile a primit luna trecută peste 180.000 de dolari, adică 165.398.851 de pesos chilieni.

Un angajat a primit, din greșeală, 286 de salarii

Bărbatul era angajat la unul dintre cei mai mari producători de mezeluri din Chile. Departamentul de resurse umane al companiei a făcut o greșeală și i-a trimis accidental 286 de salarii în loc de unul singur.

Angajatul ar fi trebuit să primească un singur salariu, în valoare de 500.000 de pesos (542 de dolari). Spre surprinderea tuturor, bărbatul și-a dat demisia și a dispărut fără urmă. Acum este de negăsit.

Pe 30 mai, un asistent de birou de la Cial l-a abordat pe un director adjunct și i-a spus despre eroarea de plată, potrivit digi24.ro. Inițial, bărbatul a mărturisit că este gata să returneze banii, însă ulterior a demisionat de la locul de muncă.

Angajatul ar fi plecat din localitate

După ce s-a confirmat faptul că a fost vorba despre o eroare, conducerea l-a informat pe angajat că trebuie să returneze banii în plus. Bărbatul a spus că nu este niciun fel de problemă și că va merge la bancă.

Banca nu a rambursat suma, așa că cei de la conducere și-au pus semne de întrebare și au încercat să îl contacteze din nou pe angajat, însă nu a mai reușit. La doar câteva zile, bărbatul și-a transmis demisia printr-o firmă de avocatură.

Angajatul ar fi plecat din localitate, iar compania poate încerca să-și recupereze prejudiciul acționându-l în judecată, potrivit aceleiași surse.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img