marți, 19 martie, 2024

Un angajat al Curtii de Apel Alba a fost despistat pozitiv cu noul coronavirus

Distribuie:

Publicat:

O singură persoană a fost depistată cu COVID-19, iar o alta are un rezultat incert în urma retestării, vineri, a angajaţilor Curţii de Apel (CA) Alba Iulia, unde au fost înregistrate în cursul săptămânii şase astfel de cazuri, potrivit unei informări postate, în cursul serii, pe pagina de facebook a instanţei, informează Agerpres.

"S-a încheiat retestarea tuturor colegilor cu rezultate iniţiale negative sau incerte. Datele comunicate până acum confirmă rezultatele negative, cu excepţia unui singur rezultat care este incert şi va fi repetat, în timp ce pentru o altă colegă, care a avut iniţial rezultat incert, retestarea confirmă pozitivarea", au transmis reprezentanţii CA Alba Iulia.

Sursa citată anunţă şi faptul că, după două zile de suspendare a activităţii, joi şi vineri, când a fost efectuată dezinfecţia tuturor încăperilor, CA îşi va relua complet activitatea începând de luni, cu "stricta" respectare a măsurilor de prevenire a infectării cu noul coronavirus.

"Cauzele aflate pe rolul instanţei se vor desfăşura conform programării, iar colegii aflaţi în internare sau izolare, cărora le dorim însănătoşire grabnică, vor fi înlocuiţi în activitate până la recuperarea completă", se mai arată în comunicat.

Cinci angajaţi, dintr-un total de 123 testaţi, au fost confirmaţi miercuri cu noul coronavirus, în cadrul anchetei epidemiologice declanşate după ce duminică a fost depistat primul caz, după ce o grefieră s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul SJU Alba Iulia cu simptome de viroză respiratorie, care au debutat sâmbătă seara.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img