News Flash:

Un ANL la cinci sute de persoane, asa sta situatia in municipiul Vaslui

29 Ianuarie 2015
2218 Vizualizari | 0 Comentarii
Alesii locali au stabilit ca fiind o prioritate, alocarea unei locuinte de tip ANL pentru tineri in anul 2014. Locuintele ramase vacante in perioada exploatarii acestora in regim de inchiriere, si repartizarea solicitantilor in functie de lista de prioritati. Potrivit autoritatilor vasluiene, SC Locativa SRL a instiintat primaria municipiului Vaslui ca are o locuinta disponibila care trebuie redistribuita. Aceasta este un apartament cu trei camere situat in municipiu Vaslui pe strada Traian.

In acest sens, s-a intrunit comisia de specialitate pentru a se verifica dosarele. La primarie exista nici mai mult nici mai putin de 500 de solicitarii de la familiile tinere care doresc sa se puna la casa lor.

In acest moment, fondul locativ al primarie vasluiene pentru locuintele sociale este unul aproape nul, ceea ce inseamna ca locuintele sociale nu reprezinta o alternativa pentru tinerii vasluieni. Nici locuintele de tip ANL nu reprezinta o solutie in viitorul apropiat, deoarece solicitarile trimise de autoritati, unele dintre ele chiar si din anul 2010, nu au fost aprobate.

In prezent, la Primaria municipiului Vaslui exista peste 500 de cereri pentru o locuinta ANL, unele dintre ele vechi de mai bine de 4 ani. „Primim si la aceasta ora cereri pentru locuinte ANL. De asemenea, exista si cereri pentru locuinte sociale pe care speram sa le rezolvam in functie de fondul locativ “, a declarat viceprimarul Daniel Neacsu.

Cei mai norocosi vasluieni se vor putea alege cu cate un teren pe care sa-si construiasca o locuinta. Toate acestea dupa ce municipalitatea a identificat cateva spatii care pot si oferite cu titlu gratuit persoanelor care doresc sa-si construiasca o casa.

alesii locali
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046793 (s)