vineri, 29 martie, 2024

Un avion al companiei EgyptAir ar fi fost deturnat

Distribuie:

Publicat:

Update: Barbatul care a deturnat un avion EgyptAir, cu circa 60 de persoane la bord, ar avea o vesta sau o centura cu explozibili si a cerut politiei sa se indeparteze de aeronava, a anuntat Ministerul cipriot al Aviatiei Civile, citat de Reuters.

O televiziune locala a publicat prima imagine cu avionul deturnat, Barbatul care purta vesta cu explozibil a cerut deja azil politic si negociaza cu autoritatile.

Anterior, el ar fi lasat copiii si femeile sa coboare din avion, relateaza Russia Today. Agentia de presa Reuters citeaza surse din politie si din aviatia civila, potrivit carora atacatorul actioneaza singur. Pe de alta parte, presa locala a vehiculat ideea ca acesta ar face parte dintr-un comando, potrivit News.ro.

Stire initiala: Un avion de pasageri al companiei EgyptAir aflat in drum dinspre Alexandria spre Cairo ar fi fost deturnat marti si ar fi aterizat in Cipru, au declarat surse ale aviatiei civile si politiei, citate de Alarabiya.

Se estimeaza ca circa 80 de persoane se afla la bordul cursei in care s-ar afla un barbat inarmat, a anuntat postul de radio de stat din Cipru.

Avionul ar fi aterizat pe aeroportul din Larnaca.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img