News Flash:

Un bărbat a găsit pe plajă peste 100 de milioane de euro, in droguri. Ce a făcut?

4 Octombrie 2022
451 Vizualizari | 0 Comentarii
img 2022 10 04T130219 023

Un bărbat care se plimba zilnic pe o plajă din Țara Galilor a făcut o descoperire șocantă, asta după ce a găsit peste 100 de milioane de euro. Iată ce a făcut bărbatul după ce a găsit suma impresionantă de bani!

Un bărbat se plimba pe o plajă din Țara Galilor, de lângă Aberystwyth, moment în care am făcut o descoperire uluitoare. Bărbatul a observat că erau mai multe pachete ambalate în celofan negru chiar dacă credea la început că este doar un animal marin.

Un bărbat a găsit pe plajă peste 100 de milioane de euro

Pachetele găsite erau legate cu bidoane din plastic, care erau folosite ca și dispozitive plutitoare. Bărbatul a sunat imediat la poliție, asta după ce și-a dat seama că descoperise un transport de droguri.

Bărbatul a sunat la poliție

Poliția a ajuns la fața locului pentru mai multe investigații și și-a dat seama că descoperise o cantitate semnificativă de droguri. S-au făcut cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum o cantitate atțt de mare a ajuns în Țara Galilor. Autoritățile susțin că pachetele valorează peste 100 de milioane de euro.

„Eram la plimbarea de dimineață, când am văzut ceva pe plajă. Am fost intrigat și m-am apropiat. Aproape imediat am știut ce este. Poliția a venit după o jumătate de oră. Ofițerii au tăiat o pungă și au găsit ceea ce părea a fi cocaină pură”, a mărturisit bărbatul.

„Poliția Dyfed-Powys investighează descoperirea unei cantități semnificative de ceea ce pare a fi cocaină pură de-a lungul coastei Ceredigion, în acest weekend. Se fac cercetări pentru a stabili modul în care o cantitate atât de mare de droguri a ajuns în Țara Galilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0988 (s) | 23 queries | Mysql time :0.033554 (s)