vineri, 19 aprilie, 2024

Un bărbat de 20 de ani a fost arestat după ce ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat aflat în jurul vârstei de 20 de ani a fost arestat sub suspiciunea comiterii unui act de agresiune după ce ar fi aruncat un ou spre regele Charles al III-lea, marţi, în timpul unei plimbări a suveranului Marii Britanii, a raportat PA Media, citând Poliţia locală.

Conform Reuters, un purtător de cuvânt al Poliţiei britanice a confirmat că un bărbat a fost arestat. Regele Charles al III-lea, care a preluat tronul britanic în luna septembrie după moartea mamei sale, regina Elisabeta a II-a, se afla în acel moment într-o vizită în Luton, un oraş situat la nord-vest de Londra.

Biroul de presă de la Palatul Buckingham a refuzat să facă declaraţii pe această temă, potrivit Agerpres.

Luna trecută, un alt bărbat a fost reţinut de Poliţia britanică după ce a aruncat ouă spre regele Charles al III-lea şi spre regina-consoartă Camilla, în timp ce cuplul regal efectua o vizită oficială în nordul Angliei.

Membrii familiei regale din Marea Britanie s-au confruntat de mai multe ori în trecut cu proteste de acest tip. Ouă au fost aruncate şi spre automobilul regal al suveranei Elisabeta a II-a în 2002, în timpul unei vizite la Nottingham, în centrul Angliei, iar protestatari anti-britanici au aruncat cu ouă spre prinţul Charles în timpul unei plimbări în centrul oraşului irlandez Dublin în 1995.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img