marți, 16 aprilie, 2024

Un bărbat din Satu Mare a caștigat cinci milioane de euro la LOTO de Crăciun, dar a doua zi s-a dus la muncă. De ce a luat decizia

Distribuie:

Publicat:

Un bărbat din Satu Mare a aflat chiar în ziua de Crăciun că este marele câștigător al unui fabulos premiu la Loto. Mai exact, acesta a câștigat un premiu în valoare de aproape cinci milioane de euro. Ce a făcut cu banii și ce l-a determinat să meargă în continuare la muncă în condițiile în care anunțase că demisionează?

Cine este bărbatul din Satu Mare a câștigat aproape cinci milioane de euro la LOTO

Norocosul sătmărean este un bărbat simplu și foarte muncitor, iar vestea că el este marele câștigător al premiului de 4,8 milioane de euro a aflat-o de la soția sa, care verificase numerele jucate de acesta. Astfel, dintr-un simplu muncitor, bărbatul a devenit peste noapte milionar cu acte în regulă. Atât se știe despre misteriosul câștigător, deoarece identitatea acestuia este protejată. Numerele norocoase care i-au adus bărbatului câștigul cel mare sunt: 9, 39, 16, 3, 44, 24.

La aflarea veștii că a câștigat la Loto, bărbatul a anunțat imediat că demisionează, însă planurile i-au fost date peste cap de soție. Drept urmare, acesta a fost nevoit să meargă a doua zi la muncă de gura soției sale. Însă, bărbatul și-a anunțat în cele din urmă demisia.

Bărbatul care a reușit să ghicească toate numerele câștigătoare la loto, a primit după impozitare din cei 4,8 milioane de euro, suma de 3,61 milioane de euro. Așadar, biletul norocos care l-a costat doar 14,50 de lei, i-a adus un câștig fabulos de care este foarte mândru și fericit.

Cei care câștigă peste 445.000 lei, datorează statului 61.187,5 lei + 25% pentru ceea ce depășește suma de 445.000 lei, explică Loteria Română.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img