joi, 28 martie, 2024

Un barbat a divortat de sotia lui la 15 minute dupa ce s-a casatorit. S-a dus pana la masina, dar o intamplare l-a facut sa ia decizia pe loc. Motivul despartirii

Distribuie:

Publicat:

Povestea de mai jos poate intra fara probleme in categoria de cea mai scurta nunta din istorie. Mirele s-a decis sa divorteze de mireasa la nu mai putin de 15 minute dupa ce s-a casatorit cu ea.

Conform unui contract pe care mirele si socrul sau l-au semnat, mirele a fost de acord sa plateasca tatalui miresei 27.224 dolari in doua transe – 13.612 dolari la semnarea contractului de casatorie in interiorul biroului unui judecator pe legea Sharia si restul de bani dupa parasirea biroului.

Mirele a facut prima plata asa cum a fost discutat, dar imediat ce el si mireasa lui au iesit din cladirea tribunalului, socrul sau a cerut imediat cealalta jumatate de bani, potrivit libertatea.ro.

Barbatul si-a rugat socrul sa astepte cinci minute, asigurandu-l ca banii erau in masina si ca nu avea de ce sa-si faca griji.

Tatal miresei a insistat insa ca mirele sa-si trimita unul dintre prieteni sau o ruda pentru a lua banii din masina lui, astfel incat sa poata plati imediat.

Discutia a avut loc sub ochii celor prezenti la eveniment, iar mirele s-a simtit “insultat si umilit” de insistentele socrului sau.

Astfel, tanarul s-a intors in tribunal si a divortat de sotia lui la mai putin de 15 minute dupa oficializarea casatoriei.

“Mirele s-a simtit insultat si umilit de socrul sau. I-a spus tatalui miresei ca nu o vrea pe fata drept sotie si a divortat de ea in mai putin de 15 minute de la semnarea actelor”, a declarat avocatul care s-a ocupat de caz.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img