sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Un barbat dat in urmarire generala a fost depistat de politisti in Vama Cenad

Distribuie:

Publicat:

Un barbat din Caras-Severin dat in urmarire generala, pe numele caruia fusese emis un mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru tentativa de furt, a fost depistat, marti, de politistii de frontiera de la Vama Cenad, in timp ce incerca sa iasa din tara. 

”Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad au depistat si predat autoritatilor competente un cetatean roman, urmarit general, pe numele caruia era emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile”, arata Roxana Costache, purtator de cuvant al Politiei de Frontiera Timisoara, intr-un comunicat remis, marti, AGERPRES. 

Potrivit sursei citate, Nicusor M., in varsta de 26 de ani, s-a prezentat in vama, in noaptea de luni spre marti, pentru efectuarea formalitatilor specifice. In timpul acestora, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figura in bazele de date ca fiind urmarit in vederea arestarii, alerta introdusa de autoritatile romane in urma cu cateva zile. 

”Persoana in cauza era cautata in vederea arestarii preventive pentru 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de tentativa de furt. Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei tanarului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Caras-Severin, in vederea luarii masurilor legale ce se impun”, mai arata Roxana Costache. AGERPRES

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img