joi, 28 martie, 2024

Un barbat din Husi va petrece Sfanta Inviere intr-un bordei sub pamant. Fara curent electric si fara alimente – FOTOiVIDEO

Distribuie:

Publicat:

La  marginea municipiului Huși, in Cartierul Dric3, un bătrân de aproximativ 60 de ani, își trăiește viața sub pământ, intr-un bordei improvizat, fără curent electric, apa ori toaleta . Chinuit și cu mari probleme ale membrelor inferioare, Gabara Mihai, își trăiește viața in sărăcie și modestie . Fiind suferind de osteoporoza, acesta este dependent de cârje pentru a se putea deplasa ori a sta in in picioare .

In trecut, acesta a locuit intr-o casa naționalizată, fiind apoi dat afara și plecând la o sora de a sa din tara. După decesul surorii sale, acesta s-a întors in municipiul Huși, unde a lucrat pentru o perioada mare de timp ca și văcar . Toate persoanele pentru care a lucrat bărbatul l-au ajutat sa își construiască acel bordel in urma cu aproximativ 13 ani. De atunci acesta traieste in el . Fără aragaz, frigider ori măcar pat . Bărbatul doarme pe o improvizație construită din lemne .  Umiditatea și frigul i-au afectat grav sănătatea, iar posibilitățile financiare precare nu i-au  dat posibilitatea sa se trateze .

Marin Lila, un hușean săritor și priceput la construcții, i-a sărit in ajutor . Acesta este dispus sa ii repare bordeiul , însă are nevoie de oameni cu suflet mare care sa ii achizitioneze câteva materiale lemnoase și niște colii de tabla pentru a aranja cât de cât locul pentru a nu se mai scurge ploaia înăuntru .  Valoarea construcției conform lui Marin Lila nu este mai mare de 2.500 de lei .

In aceasta noapte, Mihai Gabara, își va petrece Sfânta Seara de Înviere, in bordeiul din Cartierul Dric3, fără alimente ori produse tradiționale acestei perioade . Bărbatul s-a resemnat in privința sortii sale .

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img