vineri, 29 martie, 2024

Un barbat din Iasi a scapat cu viata dupa ce a baut din spirtul contrafacut Sante Med, care a omorat 17 oameni: „Eu eram suparat ca am baut 4 litri si nu m-am imbatat”

Distribuie:

Publicat:

Teodor Sasu, un bărbat din Iași, a băut spirt contrafăcut Sante Med și a scăpat cu viață. Spirtul contrafăcut a omorât la Iași 15 persoane, iar numărul total al morților se ridică la 17. Ieșeanul care a scăpat cu viață a spus că inițial s-a supărat că nu s-a îmbătat după ce a băut 4 litri de lichid care conținea spirt contrafăcut, potrivit Bzi.ro

I-a mulțumit lui Dumnezeu că a scăpat cu viață

Când a aflat că 5 vecini de-ai săi au murit după ce au băut același spirt contrafăcut, Teodor Sasu a făcut cruce și i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că a scăpat cu viață.

„Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce… Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult…”, a mai completat bărbatul.

Teodor Sasu a spus că bea când are bani și nu are de muncă.

„Eu spirt am mai băut, dar rar. Un pahar de bere, de vin… merge… spirt, nu prea. Oricum, de acum nu mai pun gura. E otravă. Mie mi-au spus că e dezinfectant, că e bun pentru o frecție ceva, dar eu am băut”, a mai completat bărbatul.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img