marți, 19 martie, 2024

Un barbat din municipiul Vaslui, retinut pentru ca si-a santajat propriul parinte

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au reținut un bărbat, din municipiul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și șantaj.

La data de 12 mai, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au fost sesizați de către un bărbat de 62 de ani, din municipiul Vaslui, cu privire la faptul că fiul său, un bărbat în vârstă de 26 de ani, în aceeași zi, la ora 13 și ulterior la ora 22, ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție. Acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, ocazie cu care ar fi pătruns în locuință și ar fi amenințat că dacă nu primește bani de la părinți săi le va incendia apartamentul.

          Din cercetările efectuate, poliţiştii vasluieni au stabilit că în luna aprilie 2021, Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție împotriva bărbatului cercetat, pentru o perioadă de 2 luni, după ce acesta și-ar fi amenințat părinții. Având în vedere faptul că, acesta avea cunoştinţă despre obligaţiile stabilite prin emiterea ordinului de protecție, prin care era obligat să păstreze o distanţă de 100 metri faţă de tatăl său și față de locuința acestuia, bărbatul a încălcat, în mod repetat, cu bună ştiinţă, prevederile ordinului de protecţie.

  În data de 14 mai, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore. Acesta urmează a fi prezentat Judecătoriei Vaslui, cu propunerea luării măsurii arestului preventiv.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img