joi, 28 martie, 2024

Un barbat din Vaslui a drogat o batrana, dupa care a jefuit-o

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 66 ani din comuna vasluiana Albesti a profitat de bunatatea unei pensionare din Oradea dupa ce aceasta i-a oferit adapost in propria ei casa. Se pare ca barbatul i-a pus batranei somnifere in cafea cu scopul de a o adormi pentru a-i sustrage din locuinta diferite bunuri valorice.

"In urma cercetarilor efectuate in cauza de politistii oradeni, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Oradea, vasluianul de 66 de ani este banuit ca la 5 februarie a.c., in timp ce se afla in locuinta din municipiul Oradea a unei femei de 73 de ani, care il gazduia de cateva zile, i-ar fi introdus in cafea somnifere, care i-au indus femeii un somn profund, iar apoi i-ar fi sustras bijuteriile din aur pe care le avea asupra sa, cardul bancar, aproximativ 70 de lei din portmoneu, trei ceasuri, doua telefoane mobile, 20 de monede din argint, precum si alte bunuri, cauzandu-i un prejudiciu estimat la 10.000 de lei", potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Bihor.

Barbatul nu ar fi la prima isprava de acest gen, ba mai mult el ar mai fi fost arestat pentru diferite fapte neortodoxe, potrivit satenilor comunei Albesti.

Ionut Daniel Mihalachi a fost ridicat de autoritati din locuinta sa din comuna Albesti, judetul Vaslui, miercuri, 8 mai iar acum se afla in arestul politiei pentru 30 de zile sub acuzatia de talharie calificata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img