vineri, 19 aprilie, 2024

Un barladean a fost retinut pentru talharie si furturi calificate

Distribuie:

Publicat:

Polițiștii bârlădeni au reținut un bărbat din Bârlad, județul Vaslui, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie și a două infracțiuni de furt calificat (una dintre ele sub forma tentativei), toate comise în municipiul Bârlad.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad au probat activitatea infracțională a unui bărbat de 22 de ani, din Bârlad, bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt calificat.

          În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit că în perioada 18 august – 21 august 2021, bărbatul bănuit de comiterea infracțiunilor ar fi încercat să pătrundă, prin forțarea unei ferestre de acces, în incinta unei societăți comerciale din municipiul Bârlad, str. Vasile Pârvan. Acesta a reușit să pătrundă și să sustragă bunuri din aceeași societate, în noaptea de 20/21 august 2021, când a reușit să sustragă bunuri în valoare de 1.000 lei.

Totodată, polițiștii au stabilit că în data de 21 august 2021, ora 10:30, bărbatul  ar fi deposedat, prin violență, o femeie de 51 de ani de o plasă cu bunuri personale, după ce ar fi bruscat-o. Infracțiunea s-a produs pe o alee pietonală din zona străzii Zimbrului a municipiului Bârlad, victima nefiind vătămată fizic în urma producerii infracțiunii.

În urma probatoriului administrat, în cursul zilei de ieri, 22 august a.c., poliţiştii l-au reținut pe bărbat, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 23 martie, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bîrlad, care a dispus arestarea sa preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad. În cauză, mai sunt cercetate în stare de libertate două persoane.      

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img