vineri, 26 aprilie, 2024

Un bulgar prins la Vama Albita in timp ce fura piese din interiorul unui autoturism

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi – efectueaza cercetari in cazul unui barbat cu cetatenie bulgara si R. Moldova, care a a fost surprins in timp ce incerca sa sustraga piese auto din interiorul unui autoturism parcat in proximitatea Punctului de Trecere a Frontierei Albita.

La sfarsitul saptamanii trecute, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu au observat o persoana de sex masculin aflata in interiorul unui autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Franta, parcat pe spatiul verde din proximitatea Punctului de Trecere a Frontierei Albita.

S-a procedat la legitimarea persoanei, stabilindu-se faptul ca acesta este B.G., cu cetatenie bulgara si R. Moldova, in varsta de 53 de ani, care avea asupra lui diferite scule cu ajutorul carora demonta piese din interiorul autoturismului.

Cu privire la cele constatate, barbatul a declarat ca efectua o cursa regulata, pe ruta Bulgaria-R.Moldova, la volanul unui ansamblu de vehicule format dintr-un autotractor si o semiremorca, cand a observat autoturismul marca Volkswagen Passat abandonat pe spatiul verde. Deoarece este proprietarul unui autoturism acelasi model, s-a gandit ca in interiorul autoturismului parcat se pot afla piese pe care le poate lua si folosi pentru autoturismul personal.  

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza pentru savarsirea infractiunii de tentativa de furt calificat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img