marți, 19 martie, 2024

Un caine isi asteapta stapanul in fata Spitalului Judetean din Targu Jiu de cateva zile. Povestea lui i-a impresionat pe angajatii unitatii medicale

Distribuie:

Publicat:

Un patruped din Târgu Jiu demonstrează încă o dată că loialitatea câinilor nu are limite. Animalul și-a însoțit stăpânul, care a fost internat la una din secțiile Spitalulu Județean, și nu a mai vrut să plece.

Doar căldura îl făcea din când în când să se îndepărteze și să caute un loc umbros din curtea spitalului. Povestea sa i-a emoționat și pe angajații spitalului, care au început să-l hrănească și să-i dea apă.

„Îi dăm din ce avem și noi de mâncare. Este un suiflet și el. Știam despre câini că sunt animale loiale, dar această poveste m-a surprins de-a dreptul. Pur și simplu, el refuză să plece de lângă spital, din ziua în care colegii noștri i-au internat stăpânul. Sper că pacientul se va face bine în curând și că acești doi prieteni vor pleca liniștiți la casa lor”, a declarat un angajat pentru egj.ro.

Povestea câinelui din Târgu Jiu amintește de cea a lui Hachikō, un animal de companie din Japonia, care și-a așteptat stăpânul în gară, în fiecare zi, timp de nouă ani după ce bărbatul a murit. 

Sursa: b1tv.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img