joi, 28 martie, 2024

Un cardiolog recomanda acest regim alimentar cu ajutorul caruia puteti slabi pana la 10 kg pe saptamana! Totodata curata arterele de colesterolul

Distribuie:

Publicat:

Cu totii stim ca cele mai bune regimuri alimentare sunt create de cei mai buni specialisti si dieteticieni. Are regimuri va ajuta sa scapati de kilogramele in plus mult mai repede!

Astazi va propunem un program de slabire cu ajutorul caruia veti pierde aproximativ 10 kg pe saptamana. Cel mai important este ca aceasta dieta este recomandata de cei mai buni cardiologi.
Multe persoane, in special femeile care au trecut prin aceasta dieta au fost uimite de rezultat! Din pacate, obezitatea este una dintre cele mai stringente afectiuni ale sistemului de sanatate in general. Surplusul de greutate presupune riscul de a dezvolta multe boli, precum diabetul, unele tipuri de cancer si afectiuni cardio-vasculare.

Nu exista o bagheta magica pentru pierderea in greutate, iar multe persoane sufera din aceasta cauza si incearca sa scape de problema data. Slabirea este imposibila fara micsorarea aportului de calorii.
Inainte de a incepe acest regim trebuie sa stiti ca dureaza doua saptamani si trebuie sa consumati acelasi mic dejun in aceasta perioada. Trebuie sa mancati doar un fruct la mic dejun: persic, portocala, para, pepene galben, pepene verde. Retineti, nu trebuie sa mancati struguri si banane la dejun.

Prima zi
Pranzul
o portocala
un ou fiert
un pahar de iaurt

Cina
doua rosii
doua oua fierte tari
un castravete sau salata
doi pesmeti

A doua zi
Pranzul
o portocala
un ou fiert
200 ml iaurt
Cina
125 g de carne de vita fiarta
o rosie
un pesmet
o portocala
o ceasca de ceai sau cafea (fara zahar)

A treia zi
Pranzul
un ou fiert
o portocala
iaurt
frunze de salata sau un castravete

Cina
125 g de carne de vita fiarta
o portocala
ceasca de cafea sau ceai (fara zahar)

A patra zi
Pranzul
125 g de cascaval
o rosie
un pesmet

Cina
125 carne de vita fiarta
doua rosii
un mar
un pesmet

A cincea zi
Pranzul
200 g de peste fiert sau carne
o rosie
un pesmet
Cina
jumatate de cartof fiert, morcov sau mazare

Gatiti carnea sau legumele fara sare sau adaugati doar o priza de sare. Faceti pauza in ziua a 6-a si a 7-a si continuati regimul in a opta zi. Se interzice consumarea alcoolului pe parcursul dietei.

Puteti pierde aproximativ 4 kg in primele 5 zile. Faceti intreruperi de doua zile si repetati regimul de trei ori – 5 zile dieta si 2 zile pauza. Astfel, veti putea evita efectele adverse si in acelasi timp sa pierdeti aproximativ 14 kg.

Respectati acest regim in zilele de luni:

dejun: un pahar de suc de lamaie fara zahar
pranz: un mar sau un pesmet
cina: un ou fiert, 1 pesmet si o rosie

Puteti consuma aceste produse reci sau fierbinti. Important este sa consumati aceste produse in ordinea corespunzatoare si nu sariti peste mese!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img