News Flash:

Un cartier din Husi traieste in MOCIRLA. Cinste primarului Ciupilan-GALERIE FOTO

8 Decembrie 2015
2365 Vizualizari | 0 Comentarii
Cateva zeci de familii dintr-un cartier din municipiul Husi traiesc drama vietii lor. La fiecare ploaie, acestia sunt nevoiti sa apeleze la cizmele de cauciuc pentru a iesi la asfalt, moment in care se incalta cu o alta pereche de incaltari si isi continua drumul catre locul de munca sau copii la institutiile de invatamant. Desi de pe raza municipiului Husi s-au extras zeci, sute de borduri si sute de metri de piatra cubica, acestea au disparut pur si simplu.

Locuitoii cartierului Dric3 s-au saturat de umilintele primarului Ioan Ciupilan, care le-a oferit parcele de pamant pentru a-si construi o locuinta, insa nu le ofera si infrastructura necesara unui trai decent. Abia anul trecut, edilul a reusit sa racordeze cartierul la energia electrica. Oamenii sunt nevoiti in continuare sa mearga kilometri pentru a se aproviziona cu apa potabila, iar atunci cand ploua sau ninge, drumul devine practic inaccesibil. Dovada o fac chiar fotografiile de mai jos.

“Noi, oameni din cartierul Dric3, putem sa spunem ca traim in satul Husi, deoarece noi nu avem niciun beneficiu. Suntem mai rau decat taranii de pe campuri. Nu exista asa ceva. Unde este piatra cubica de pe starda Stefan Cel Mare, unde sunt toate bordurile care s-au scos din Husi? Au fost luate si duse la baietii destepti. Primarul Ciupilan o sa vina si o sa ceara voturi, insa o sa primesdca exact ce ne-a oferit el noua”, ne declara un cetatean.

Galerie Foto

12346663_10203787831175614_695728406_n
municipiul husi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZV.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1048 (s) | 23 queries | Mysql time :0.040318 (s)